2 628 350

Seyahat Paketi Ford EcoSport için

₺14.9821

Paket içeriği:

Çatı Traversleri (Finis 1876580)

Alüminyum, kilitlenemez, ağırlık yakl. 2,3 kg, maksimum 40 kg yük kapasitesi. Fabrikada monte edilmemişse, ayrıca temin edilebilen tavan rayları da gereklidir.

ClimAir®* Rüzgar Deflektörleri, ön kapı camları için, siyah (Finis 1852672)

İyileştirilmiş havalandırma, kar ve yağmurdan koruma için 2'li set, 3 mm dökme akrilik cam. Rüzgar deflektörünün (ayna alanında) pencere pervazına (ray) oturduğundan ve pencere yuvasına kaymadığından emin olun. TÜV, ABE ile test edilmiştir.

Hava Temizleyici (Finis 2485741)

Ford Hava Temizleyici, küçük zararlı hava parçacıklarını ortadan kaldırarak kabin içindeki hava kalitesini iyileştirmeye yardımcı olur. İyon adı verilen milyonlarca negatif yüklü parçacık üretir ve serbest bırakır, bunlar kendilerini alerjenleri taşıyan pozitif yüklü iyonlara çeker ve bunlara bağlanır, bunlar daha sonra çok ağır hale gelir ve yere düşer. Bu, polenleri, evcil hayvan tüylerini, kokuları, sigara dumanını ve tozu nötralize etmek ve ortadan kaldırmak için tasarlanmıştır ve kabinin ferah hissetmesini sağlar.

Kabin filtrelemesinden daha etkili
A/C fanının yanına kurulacak
Negatif iyonlar ruh halini ve enerji seviyelerini artırabilir
Negatif iyonlar atmosferik tazeliği artırır
Bayi montajı tavsiye edilir
Güç sigortası içerir
Boyutlar: 120 x 50 x 50 mm
Ağırlık: 250 gr
Verimliliği korumak için 1 yıl / 20.000 km sonra önerilen parça yenileme
ACV* Yatak Başlığı, gümüş şeritli siyah PVC deri (2520207)

'Uyuyan Koltuk Başlığı' ayarlanabilir herhangi bir koltuk başlığına kenetlenir ve yan yastık görevi görür, dinlenen veya uyuyan yolcular için yan baş ve boyun desteği sağlar ve uzun yolculukları daha konforlu hale getirir. Eğilme ve eğilme önlenerek yolcularınızın yenilenmiş ve omuz ve boyun ağrısı olmadan uyanmalarını sağlar.

Kolay kurulum, sadece koltuk başlığı saplarına kenetlenir
Rahat hafızalı köpük yan destek pedleri
Yan destek pedleri, herhangi bir yolcu yüksekliği için tamamen ayarlanabilir
360 ° ayarı, kullanılmadığında pedlerin dik konumda saklanmasını sağlar
Boyutlar: 260 x 193 x 98 mm (l x g x y)
Ağırlık: 850 gr


Ford Otosan garantisindedir

Daha fazla bilgi ve resim için lütfen bir araç seçin

Uyumlu Araçları Seçin

1 KDV dahil tavsiye edilen satış fiyatlarıdır. ÖTV fiyatlara dahil değildir. Araç satın alımları beraberinde alınan ilave aksesuarlar, ilgili aracın tabi olduğu ÖTV dilimdeki vergi oranına tabidir. Belirtilen fiyatlar bu ay başından geçerli olan fiyatlardır. Ford Otosan’ın fiyatlarda değişiklik yapma hakkı saklıdır.

* Tanımlanan aksesuarlar, özenle seçilen üçüncü taraf tedarikçi markalı aksesuarlardır ve ayrıntılarını Ford Yetkili Bayilerinden edinebileceğiniz farklı garanti koşulları olabilir. Bluetooth® markası isim hakkı ve logoları Bluetooth SIG, Inc.'e aittir ve bu markaların Ford Motor Company veya FORD OTOSAN tarafından kullanımı lisans altındadır. iPhone/iPod markası isim hakkı ve logoları Apple Inc.'in mülkiyetindedir. Diğer ticari markalar ve ticari adlar, ilgili sahiplerine aittir.

Feragatname

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT®, Ford'un veya bağlı kuruluşlarının ticari markalarıdır.

*Feragatname: Ford Otosan’ın ve Ford Motor Company’nin politikası sürekli ürün gelişimidir. Bu çevrimiçi yayındaki modellerin teknik özelliklerinde, renklerinde, fiyatlarında ve resimleri çizilen ve anlatılan parçalarda istenen zamanda değişiklik yapma hakkı saklıdır ve görüntüler değişebilir. Bu çevrimiçi yayın hem orijinal Ford aksesuarlarını hem de tedarikçilerimizin sağladığı bir ürün yelpazesini içermektedir. Aksesuarların takılması aracınızın yakıt tüketimini etkileyebilir. *Tanımlanan aksesuarlar özenli bir şekilde seçilen üçüncü taraflara ait tedarikçi markalı aksesuarlardır ve farklı garanti koşullarına sahip olabilirler, bu koşulların ayrıntıları her bir üründe gösterilen garanti simgesi aracılığıyla veya Ford Bayinizden öğrenilebilir. Bluetooth® ismi ve logoları Bluetooth SIG, Inc.’in tescilli markasıdır ve Ford Motor Company tarafından izin alarak kullanılmaktadır. iPhone/iPod ismi ve logoları Apple Inc.'e aittir. Diğer ticari markalar ve ticari isimler de kendi sahiplerine aittir.